ingenlimits.net

Say hello to iPhone again!

Jeg liker iPhone.
Den er kjempefin – og utrolig lettbrukt. Folk klager på at den ikke kan brukes med en hånd, fuck dem! Det funker helt konge. ÆØÅ er på plass på tastaturet, og det fungerer ypperlig. Om jeg vil så finnes det til og med en norsk oversettelse av telefonen – men jeg liker den slik den er, på amerikansk med æøå.

Den er så flott at faren min har bestillt og fått seg en telefon og + at jeg har en til på vei i posten til en venninne av en venn.

Det eneste jeg har å klage på er at mitt Koss PortaPro ikke passer i hodetelefonuttaket i telefonen. Den har et sånt mongo hodetelefonplugghull på toppen som gjør at kun Apple sine egne ledninger passer.
Men det er jo fint, for det orginale hodesettet suger balle, men det er en veldig god og praktisk handsfreemikrofon på den – som jeg kan bruke til å sette musikken på pause med og bytte til neste sang! Fantastisk.
Fram med loddebolten! – Jeg har nå Koss PortaPro med hvit iPhone ledning med mikrofon. Evig genialt, jeg liker det!

Derfor har jeg tenkt litt på alle mine kjære iPhonekolleger der ute som ønsker det samme.
iphone1.no vil innen kort tid være oppe og kjøre.
Her kan du bestille et slikt headsett for 600kr (Mot at du sender inn ditt eget iPhone headsett først), evnt sende inn et headsett til meg sammen med ørepluggene så setter jeg det hele sammen for 200kr og sender tilbake.
Kvittering er en selvfølge – man gjør jo dette på skikkelig vis.

Vil også unlocke Iphones med software 1.0.0 -> 1.1.1, mot at de aldri har vært tuklet med tidligere. Dette vil koste 200kr + frakt.

Forhåndsbestillinger kan gjøres i kommentarfeltet, eller via epost.

Siden er om kort tid oppe.

Liker du dette? Del det med andre!
posted by Robin Alexander in Dingser,iPhone and have No Comments

Place your comment

You must be logged in to post a comment.